Overzichtelijke website, uitstekende klantenservice, en het allerbelangrijkste; héérlijke taarten!

Wil je voor je verjaardag of ander feest de lekkerste de mooiste taart? Kom dan zeker naar Oud-Beijerland. Vaste prik voor de verjaardagen van onze kinderen.

Een mooie en lekkere taart! Onze dochter was er ook erg blij mee!

Afgelopen jaar hadden wij een bruidstaart van Het Taartgeheim op onze bruiloft. Een prachtige taart die al onze verwachtingen ruim(!) overtrof. Hij was nog mooier dan dat wij hem in onze mooiste dromen hadden bedacht. Wat een vakmensen. Vooraf hebben we een uitgebreide proeverij gehad om de smaken vulling en het type cake te bepalen, waarna we daarna overgingen op het ontwerpen van onze taart. Personeel nam uitgebreid de tijd en had aan een half woord genoeg. Ze begrepen precies wat wij bedoelde. Op onze trouwdag is de taart (volgens onze ceremoniemeester) keurig op tijd bezorgd en werd hij perfect gekoeld geleverd. Bij het taartgeheim werken zeker weten mensen die hun vak goed verstaan en een absolute passie hebben voor wat ze doen!

De bruidstaart van Het Taartgeheim heeft onze ‘grote dag’ compleet gemaakt. Nadat wij in Oud-Beijerland een leuke en heerlijke proeverij van verschillende soorten cake en heel veel soorten vullingen hadden gedaan, wisten wij het zeker: wij laten onze bruidstaart door Het Taartgeheim maken. De service van de dames is top. Ze regelden de logistieke afspraken met onze trouwlocatie en de communicatie verliep heel soepel. Wij vonden het erg bijzonder dat we op onze bruiloft pas het eindresultaat zagen: dat zorgde voor een echte wow-factor. En, niet geheel onbelangrijk, onze bruidstaart smaakte verrukkelijk. Wij zouden alle toekomstige bruidsparen aanbevelen om hun bruidstaart bij Het Taartgeheim te bestellen.