Bestellen van uw taart

Welkom bij Het Taartgeheim, wat leuk dat u uw (gepersonaliseerde) taart bij ons wilt bestellen!

Hoe gaat uw bestelling in zijn werk?

Als u nog geen account heeft, maakt u deze als eerste aan. Waarom wij deze gegevens nodig hebben, staat in onze privacy policy. Bent u vaste klant? Logt u in op uw account.

U besteld een taart gepersonaliseerd

U heeft al met ons mail contact gehad( info@hettaartgeheim.nl )en uw foto van uw wensen naar ons gestuurd. Vervolgens maken wij aan de hand van uw wensen een prijsopgave en sturen wij u via de mail een link waarmee u kunt bestellen. Omdat het onmogelijk is alles op de site te plaatsen, zoeken wij in dit geval naar een vergelijkbare taart op de website qua arbeidstijd en deze prijs hanteren wij. De link die wij u sturen is van een fictieve taart, alleen de prijs moet kloppen. Wij vragen u in het extra veld bij de taart van de link, informatie te zetten over uw gepersonaliseerde taart, eventueel een foto voorbeeld te uploaden en een verwijzing naar de mail te maken. Dan weten wij voldoende.

U besteld uw taart zoals afgesproken, en wij koppelen uw mail aan uw order met de afbeelding die u eventueel heeft meegestuurd. Zo weten wij exact welke taart er gemaakt moet worden in plaats van de taart die u heeft besteld via de website.

U besteld een taart via de site

U kiest uw taart naar wens via de website. U kunt de basiskleur of eenvoudige decoratie door ons aan laten passen. Bijvoorbeeld: “in plaats van sterren, wil ik hartjes”, of  “ik wil de basis graag in paars” Dit is voor ons geen meerwerk. Wat u van ons niet kunt verwachten is dat wij aanpassingen doen aan de taart waar niet voor betaald is, zoals boetseren, setjes erop etc. Wij bekleden standaard met fondant, wilt u marsepein, zit hier een meerprijs aan v.a. € 5,00( ligt aan de grootte)

Er zijn taarten op de site waarbij u een optie “extra” vindt, dit betekent dat u een extra optie kunt toevoegen aan de taart zoals geboetseerde poppetjes, sterren op draad, taartsetjes, taarttoppers, kroontjes etc. Of er iets wel of niet bij een taart hoort, vindt u als opmerking boven de foto van de taart.

Algemeen

U kiest de basis van de taart, muffin of luchtig biscuit. Uitleg hierover vindt u op de site: https://www.hettaartgeheim.nl/taart-vulling

U kiest de smaak en het aantal personen die u wenst. Het bedrag past zich automatisch aan, aan uw keuzes. Standaard bekleden wij met fondant, dit werkt strakker en is minder zoet waardoor de vulling goed tot zijn recht komt. Staat u erop dat de taart bekleed moet worden met marsepein? Geef dit aan in het extra veld.

U kiest of u er een kaarsje(s) bij wilt of vuurwerk fontein.

Vervolgens vult u in het extra informatie veld in, de naam en leeftijd van de jarige, wanneer u deze op de taart wilt vermelden, en eventueel eenvoudige aanpassingen aan de taart.

Bestelproces

U kunt kiezen voor thuisbezorgen, deze kosten zijn € 1,00 p/km of u komt de taart afhalen.

U kiest de datum waarop u de taart nodig heeft.

Vervolgens gaat u naar de betaling, u heeft hier twee opties:

-U kiest voor veilige Ideal betaling en heeft nergens geen omkijken meer naar. Ideaal als u iemand anders stuurt om de taart af te halen.

-U kiest voor overschrijven en betaald direct 50% aan, de overige kunt u betalen bij afhalen. Echter stellen wij het zeer op prijs wanneer u 100% naar ons overmaakt. Wanneer wij geen betaling ontvangen, produceren wij geen taart! Dus let erop dat u in ieder geval 50% direct aanbetaald.

U gaat akkoord met onze voorwaarden en privacy policy en besteld de taart.

U ontvangt direct van ons een bevestigingsmail met uw factuur en eventuele betalingsvoorwaarden, afhaaltijden en overige informatie. Uw order komt bij ons in de mail binnen en wij printen deze uit. Wij hebben een speciale ordermap waar 3 maanden orders in kunnen ( nog verder vooruit komen ze voorin de map) 

Baklijst

Wanneer de betreffende week zich aandient, dat uw taart besteld is, maken wij een baklijst. Op deze baklijst vermelden wij alles met betrekking tot de taart. Welk ordernummer, grootte ( afhankelijk van het aantal personen) welke basis, welke smaak, wat voor onderbord, wat voor taart, welke naam en leeftijd en of er een kaarsje o.i.d. bijbesteld is. Ook als er decoratie geboetseerd moet worden of er extra aandachtspunten zijn zoals marsepein, allergieën etc. Met deze lijst gaan wij aan de slag. Bij iedere handeling op de lijst: bakken, vullen en afsmeren, bekleden, decoreren, boetseren, wordt er iets roze gekleurd. Tot de hele regel wb de taart op de baklijst roze is, dan is de taart af en klaar om afgehaald te worden. Dit proces doorlopen wij ambachtelijk. Wij maken alles zelf met de beste ingrediënten. De order gaat op de doos en een eventueel bijbestelde kaars zit op de doos.

In uw account blijft uw taart in behandeling betaald staan.

Afhalen

Op de dag van afhalen, zegt u de naam en leeftijd van de jarige en wij pakken voor u uw bestelling uit de koeling. Er wordt gevraagd de naam en leeftijd te checken, aangezien wij ook mensen zijn. En het op dat moment eventueel nog kunnen aanpassen( gelukkig komt dit nauwelijks voor). Wij geven uitleg hoe u de taart het beste kunt bewaren.

Verwerkt

De week erna zetten wij alle foto`s van de gemaakte creaties op facebook en zetten wij uw order in uw account op verwerkt. Hier ontvangt u tevens een mail van en kunt u een recensie naar ons terug koppelen waar u een korting voor ontvangt voor uw volgende bestelling.

Tevredenheid 100%

Mocht er iets niet naar wens zijn geweest, horen wij dit graag, om vervolgens samen met u te kijken naar een oplossing, en u de volgende keer wederom bij ons besteld. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Uw taart bestellen, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *